Mera sköldpaddor och en konstig fisk!

Så har vi dykt i Seychellernas vatten.
Mycket mycket fint. Lite annorlunda mot Maldivernas vatten men kan inte riktigt sätta fingret på det. Lite andra fiskar kanske? Lite djupare vatten har det även varit denna gång.
Och då var höjdpunkten nog en havssköldpadda. Så häftig så det finns inte. Den liksom flyger fram i vattnet. Flaxar sakta fram med sina framben. Ja det har ni säkert sätt på TV men jag säger då det. Det är en halt annan sak att uppleva i verkligheten.

havs sköldpadda
Här är havs sköldpaddan så fin ,så fin.

Dyk expeditionen var trevlig och välorganiserad med bra guider som berättade för oss vad vi skulle kunna hitta nere i vattnet. Lite tips om vad man ska försöka titta efter. Vilket alltid är trevligt för en oinsatt själ som jag.
Ganska säker på att dykstället hette Ave Maria.
Den här valhajen (som inte är alls farlig) har jag inte sett till ännu men det kommer fler dagar och jag redan fram emot att hoppa i plurret för det finns så mycket att titta på. Det är inte så att man tröttnar i första taget.
konstig fisk
Här är en konstig gul fisk jag hittade. Vet inte riktigt vad det är för fisk men det spelar ingen roll för den var rolig och lite fin också.