Nog tramsat. Dags att skriva något om ölivet.

Tänkte skriva lite mer om Maldiverna.
Det är ganska svårt att skriva om Maldiverna man gör inte så mycket när man är där. Maldiverna vet jag nästan inget om för jag har knappt träffat någon. Faktum är att jag liksom många andra inte gör överdrivet mycket när jag är där. Vandra längs stranden. Mata fiskarna. Dyka. Dricka drinkar. Det är det det är. Men det är också det som gör Maldiverna till en av mina favoritställen. Slappa på kungligt manér. Vakna varje morgon eller förmiddag eller när det nu är dags att öppna ögonen och skåda allt. Allt är så vackert. Att vakna i en snudd på surrealistisk resekatalog varje dag och veta att du inte ska göra något. Kanske ta en promenad, kanske sola lite, kanske bada lite. Det kanske låter lite tråkigt och för den rastlöse  (vilket jag inte är) kan det nog till och med bli lite jobbigt. För mig behöver dagen inte vara full av aktiviteter. Nyladdad telefon och ett stort bibliotek med mp3:or en bra bok, pausa då och då för att titta på allt vackert rund omkring. Det är Maldiverna för mig!