Paradisö i Västindien

DSC0465711.jpg

En genuin resa

Längtar du också efter semester och sol? Sverige blir kallare för var dag som går och vintern är här för att stanna. Äventyraren inom oss väcks av den svenska vinterns rastlöshet och längtar efter att resa och upptäcka. Att fyllas av nya erfarenheter, perspektiv och minnen. Dagens industri för charterresor möts av en motreaktion som blir allt starkare. Människor som suktar efter genuina resor och upptäckter, orörd natur och insikter i lokalbefolkningens liv. Få saker kan mäta sig med en genuin resa där resan utformas med hänsyn till landet man besöker och dess befolkning. Under vinterns mörka månader är det perfekt att boka resa till Trinidad av mer äventyrlig karaktär som garanterar minnen för livet.

 

Paradisö i Västindien

Trinidad är en sann paradisö i Västindien och ett perfekt resmål. Trinidad tillhör republiken Trinidad och Tobago som består av två större öar och 21 mindre öar. Republiken ligger i Västindien och närmast land är Venezuela vars kust ligger endast 10 km från ön Trinidad. Trinidad är en paradisö i särklass och bjuder på underbart blått vatten och kritvita stränder. Boka resa till Trinidad och upplev allt vad den underbara ön har att erbjuda.

 

Upplev naturen på Trinidad

Ön Trinidad beskrivs bäst som ett Sydamerika i miniatyr. Naturen är exceptionell med såväl djup som oändliga kontraster. Så långt ögat kan nå finns djupa skogar, höga berg, forsande vattenfall och stränder som ur en film. Den redan färgstarka naturen pryds ytterligare av ett rikt djurliv med kolibrier i regnbågens alla färger. Trinidad är en ö full med naturens utsmyckningar likt få andra ställen här i världen och inget man glömmer i första hand. Den extraordinära ön kräver att utforskas utförligt och med hänsyn till den unika natur och rika djurliv som ön erhåller. Genom att boka en resa med sex-resor upptäcker man ön till fots och på cykel, och självklart med stor respekt för såväl djur, natur som öns befolkning. Kom riktigt nära, och upptäck det vanliga turister missar. Boka en äventyrsresa till Trinidad och skapa minnen för livet.