Flygplans vinge poesi

Nämen vad har vi då här!
Se vilken fin flygplans vinge.
Se hur vit och fin den är när den skär genom det blå himlavalvet. Låt  den oss ta oss till nya marker och hav.
Och en ny ö!

Ok nog med “poesin”
Jag är bara väldigt väldigt glad. Nu när jag sitter och tittar på min flygplans vinge.
Flyplansvinge

Som ni säkert räknat ut är det Seychellerna som ska få ett besök.
Jag förväntar mig lite mindre folk än på Maldiverna men har också hört att det är mer och mer folk som åker till Seychellerna för varje år som går. Men jag har ju läst att vår Kung och minsann statsminister eller i alla fall före detta stadsminister brukar hänga på Seychellerna när dom inte har något bättre för sig och det måste ju för tusan betyda något. I vilket fall ska det bli mycket trevligt att få dyka igen…