Paradiset

Det finns semester resor och sedan finns det semester som gör att du känner att du lever ut dina drömmar. Det är inte svårt att lista ut vilken kategori min nuvarande semester faller in i. De senaste fyra dagarna har jag levt i paradiset.

Jag vaknar och jag känner att någon har gjort mig till en karaktär i en vykorts bild. Hur kan varje enskild sak vara så perfekt, så avslappnande, så lugn och fylla mig med så mycket glädje? Detta är verkligen den bästa semester jag någonsin har haft. Det må låta cliché men det är sant. Jag är i Maldiverna. Jag sitter på mitt Ocean Deck vid min vatten villa omgiven av flera nyanser av blått hav. Det känns som om alla varianter av blå i mitt målar kit har öppnats och hällts i vattnet – koboltblå, Prussian blå, aqamarine blå, påfågel blå, himmelsblå. Bilderna här är inte photoshoppade det finns ingen anledning – det är så såhär verkligheten ser ut! Det är fantastiskt. Det är en lugn helgedom – en bit paradis på jorden. Detta är vad riktig skönhet betyder för mig.

Maldiverna soldäck
Lite moln och småregn för att sola idag. Men det gör inget.

Jag har målat några havsvyer de senaste dagarna men jag är för lat för att fota och ladda upp bilder. Egentligen hade jag tänkt vänta med detta inlägg också. Skicka upp bilder när jag kommit hem till Sverige först. Men det är annorlunda när du är precis där – levandes i ögonblicket. Det tar ju inte så många minuter att bara slänga upp bilderna så här är några bilder jag vill dela med dig som kan ge dig en uppfattning om vad jag menar.

Hamn maldiverna
Ön:s / Hotelets egna hamn